Esnek kızlık zarı resmi 2020

Esnek kızlık zarı resmi ve ilgili görseller bazı durumlarda 2020 senesinde çok aranır , kızlık zarının esnek olması, kızlık zarı çeşitleri ve şekilleri , kızlık zarı dikimi , kızlık zarı diktirme fiyatı, flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi, vajina daraltmalı himenoplasti ameliyatı, geçici kızlık zarı dikimi, esnek kızlık zarı nasıl bozulur, kızlık zarının esnek olduğu nasıl anlaşılır , kürtaj fiyatları ne kadardır ? Gibi konular hakkında bilgiler veriyoruz. Bayanların yaklaşık %5 inde esnek kızlık zarı rastlanır , aslında himen lastik kıvamında penis girince genişleyip , penis çıkınca bakireliği sürdüren yapıda değildir , en sık rastlanan ortada tek delikli annüler kızlık zarının ortasındaki minik adet kanı geçiş deliğinin olması gerekenden çok daha büyük olması ve cinsel ilişkide penisin bu delikten geçerek vajinaya ulaşması durumudur. Dolayısı ile kızlık zarınız esnek ise ilk cinsel ilişkide kan gelmez ama kızlık zarı içten ayrışarak ilişkiye daha müsait hale gelir ve kızlık zarı muayenelerinde cinsel ilişki yaşandığı görülebilir. Kızlık zarı resimleri ve himenle ilgili temel konuları ele aldığımız yazımızda sizden gelen soruları baz aldık , okumaya devam ediniz.

 Esnek kızlık zarı kanar mı ? 

Yaklaşık 20 bayanda bir görülen esnek kızlık zarı kanar mı , yoksa kan gelmez mi , her zaman merak edilir. Kızlık zarı esnek olan bir bayandan cinsel ilişkide kan gelmiş olsa zaten esnek değil normal kızlık zarından bahsedilir , dolayısı ile esnek kızlık zarı kanamaz , ne ill seferde , nede takip eden diğer cinsel ilişkilerde kızlık zarı kanı ortaya çıkmaz. Esnek kızlık zarını normal kanayan kızlık zarına çevirmek için flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi uygularız. Esnek kızlık zarı nasıl bozulur ? Genellikle ilk cinsel ilişkide kanama olmaması durumuda kızlık zarının esnek olabileceğinden şüphe edilir ve yapılan kızlık zarı muayenesi ile net olarak teşhis konur , yukarıdada bahsettiğimiz gibi her nekadar kanama olmasada esnek kızlık zarı ilk cinsel ilişkide içten ayrışır ve muayene bulgusuna yansıyacak emareler oluşur ama esnek kızlık zarını vajina duvarına kadar tam yırtılma durumu normal vajinal doğuma kadar gecikebilir. Esnek kızlık zarı kanaması hakkında geniş bilgi için ; www.esnekkizlikzari.com/2014/10/esnek-kzlk-zar.html yazımızıda okuyunuz.

 Kızlık zarı muayenesi

İlk cinsel ilişkide tam birleşme olmasına rağmen kan gelmemesi, sürtünme şeklinde ön sevişmede birkaç damlada olsa kızlık zarı kanaması ortaya çıkması , mastürbasyon esnasında fazla bastırınca parmakla kızlık zarı bozulması şüphesi hasıl olması , denize atlarken kızlık zarı zedelenmesi oluşması gibi birçok şüpheli durumda acaba kızlık zarı bozulmuşmudur , patlamışmıdır , yırtılmışmıdır , yoksa bu durum sadece bir kızlık zarı zedelenmesimidir , bir sonraki cinsel ilişkide kan gelir mi ? Tüm bu ihtimaller uykunuzu kaçırmaya yetiyor olabilir , tek çare kızlık zarı muayenesi yaptırarak bekaret durumunuzu netleştirmektir. Kızlık zarı muayeneleri jinekolog tarafınca herhangi bir tıbbi alet veya cihaz kullanılmadan sadece gözle bakılarak yapılır , kızlık testi esnasında himen yada kızlık zarına temas edilmez. İstanbul'da kızlık zarı muayenesi fiyatları ortalama  civarıdır.Kızlık zarı muayenesinin nasıl yapıldığı ile ilgili ayrıntılar için;
www.kizlikzarimuayene.com/2015/02/kzlk-zar-muayenesi-nasl-yaplr.html sayfamızda bakınız.

Yasal Uyarı : Alakalı yasalar ve etik kurallar dolayısı ile hizmet fiyatlarımızı web sitesinde açıkça paylaşamıyoruz. Telefon veya WhatsApp üzerinden bire-bir iletişim kurarak detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 Kızlık zarı dikimi 

Kızlık zarı her ne sebeple bozulursa bozulsun himenoplasti ameliyatları sayesinde yeniden cinsel ilişkide kanayan kızlık zarına çevrilebilir. En çok tercih edilen kızlık zarı dikimi operasyonu flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimidir, tercih sırasına koyarsak kalıcı dikimi vajina daraltmalı flep yöntemi, labioplastili flep yöntemi, çift kat flep yöntemi ve geçici kızlık zarı dikimi izler. Arada ne fark var derseniz , kalıcı hymenoplasty ameliyatı sonrası cinsel ilişkiye girmek için uzun yıllarınız olur , ama geçici kızlık zarı dikimi sonrası sadece 10 gün içinde cinsel ilişkiye girme zorunluluğunuz vardır. Vajina daraltma ameliyatı ile kombine edilen bekaret diktirme operasyonlarında ise genişlemiş vajina önce daraltılır ve aynı seansta kalıcı kızlık zarı dikimi yapılır. 2020 yılı Nisan sonu itibarı ile İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı yaklaşık civarıdır. Kızlık zarı diktirme ile ilgili bilgileri genişletmek için ;
www.esnekkizlikzari.com/2014/01/kzlk-zar-dikimi-2014.html burayada bakınız.

Kürtaj fiyatları

İstanbul'da Anadolu yakası ve Avrupa yakasında , Bakırköy , Şişli , Beşiktaş, Avcılar Kadıköy gibi merkezi yerlerde kürtaj fiyatları yaklaşık civarından başlar. Takdir edersiniz ki lüks semtlerde daha yüksek çocuk aldırma ücretleri isterler, aslında kürtaj yapan yerlere ve kadın doğumculara görede gebelik sonlandırma maliyetleri değişir ama kürtaj fiyatı belirlemede en sık kullanılan metod ultrasonda çıkan gebelik haftasıdır. Son adetinizin ilk gününü kaydetti iseniz o günden itibaren 4 hafta geçmesine rağmen adet yoksa büyük ihtimal gebesinizdir , idrarda yapacağınız basit bir gebelik testi ile bunu doğrulayabilirsiniz. 4 haftalık kürtaj fiyatları en ucuzdur, hamilelik haftası arttıkça çocuk aldırma ücretide artacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.