Esnek kızlık zarı hamileliğe engel mi ? 2020

Kızlık zarının her bayanda farklı çeşitte olabileceği, ilk gecede kanama performanslarının bu durumdan etkilenebileceğini önceki yazılarımızda hep söyledik, peki hanımlarda yaklaşık olarak %5 oranında rastlanan 2020 yılı anlayışı ile  esnek kızlık zarı hamileliğe engel mi dersiniz, bu konuda hergün gerek telefonla gerekse WhatsApp den birçok soru geliyor, nedense insanların kafasında Aristo mantığı çerçevesinde oluşmuş önyargılar ve çeşitli cinsel fikirler var, evlenecek, gerdeğe girecek, kızlık zarı patlayacak, etraf kan gölüne dönecek, çarşaf kıpkırmızı kesilecek ve ancak ondan sonra döl tutacak ve gebe kalacak. Eski yeşilçam filmlerinde bir kadının seks hayatının başlangıcı hep böyle anlatıldı ama gerçek daha farklı.

İşin aslına dönelim artık isterseniz, kızlık zarınızın esnek olma ihtimali yukarıda anlattığım gibi düşük bir ihtimaldir, ama evlilik öncesi sürtünme şeklinde bir ön sevişme yaşadı iseniz ve birkaç damlada olsa kanama oldu ise kızlık zarında yırtılma veya çentiklenmeler olabiliyor ve bu çentikler adet deliğini genişlettiği için zamanla esnek kızlık zarında olduğu üzere ilişkiye müsait bir kızlık zarı görünümüne bürünüyor, bozulmuş kızlık zarı ile aynı fonksiyondaki bu himen çeşidiyle bir jinekoloğa gittiğinizde size esnek kızlık zarına sahip olduğunuz söylenebiliyor, tabiki gerdekte kanama olmayacağı için ilişki yaşanmış kızlık zarları ile aynı kategoride bulunmuş oluyorsunuz. Sebep ne olursa olsun, ister doğuştan yani gerçekten esnek bir kızlık zarına sahip olun, yada sürtünmelerle çentiklenmiş ve ilişkiye müsait hale gelmiş, sonradan esnemiş bir zarla gerdeğe girin kızlık zarınızdan kan gelmemesi durumu sizin gebe kalmanıza asla engel değildir, hatta birçok bayan hiç ilişkiye girmeden sperm bulaşması işe bakire iken gebe kalabiliyor, yani kızlık zarım esnek olduğu için, patlamadığı için gebe kalamıyorum diye bir realite yok, vajinaya giriş oluyorsa gebelik ihtimali yüksektir, bu durumun zarla alakası yoktur, kızlık zarımı açtırmak istiyorum diye doktor arayıp paranızı boşa harcamayın, 6 ay kadar korunmasız ilişki sonucu gebe kalamıyorsanız altında başla sebepler arayalım, sperm incelemesi ile yola çıkalım.

Esnek kızlık zarı

Penis girişi ile yırtılmayan ve adet deliğinden vajinaya ulaşıma izin veren himen çeşidini incelemek için esnek kızlık zarı başlıklı makalemi okuyunuz.

Kızlık zarı dikimi

Esnek veya bozulmuş kızlık zarına sahipseniz ve gerdekte kızlık zarı kanaması sizin için önemli ise himenoplasti ameliyatı dışında bir çare yoktur, bu konuda detaylara bakmak için kızlık zarı dikimi konulu yazımı okuyunuz.

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ?

Bekaret zarınızın esnek olup olmadığını hiç cinsel ilişkiye girmeden anlamanın yolları varmıdır, bu konuda detaylar için esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır başlıklı yazıma göz atın.

Esnek kızlık zarı nedir ?

Himen yani bakirelik zarının elastik yada esnek olması, cinsel ilişkide kanamaması durumunu temelden incelemek için esnek kızlık zarı nedir içerikli yazıma bakınız.

Esnek kızlık zarı kanar mı ?

Bekaret zarınızın esnek olduğunu öğrendikten sonra evlilik durumunda gerdek ritüelinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için esnek kızlık zarı kanar mı başlıklı yazımı okuyun.

Esnek kızlık zarı resmi

Birçok bakire bayan kızlık zarının hangi çeşit olduğunu merak eder ve ayna yardımı ile inceleme yapar, bu durumda size yol gösterecek esnek kızlık zarı resmi konulu yazımı inceleyebilirsiniz.

Esnek kızlık zarı nasıl yırtılır ?

Bakirelik zarı esnek olduğunda kanama olmayacağı herkesçe bilinir ama yırtılıp yırtılmayacağı hep tartışılır, esnek kızlık zarı nasıl yırtılır başlıklı yazımız size yol gösterebilir.

Kızlık zarı hamile kalmaya engel mi ?

Bakirelik bozulmadan gebe kalan ve bize kürtaj için gelen birçok hastamız oluyor, bazılarıda kızlık zarı bozulmadığı için gebe kalamayacağını düşünüyor, bu konuda kızlık zarı hamile kalmaya engel mi konulu yazımı okuyabilirsiniz.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı ?

Bir hanımın gebe kalması için bekaretinin bozulmuş olması gerektiği inancı çok yaygındır, bunun geçersiz olduğunu anlattığım kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı başlıklı makalemi okuyabilirsiniz.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalanlar

Evlilik öncesi sürtünme yolu ile cinsel ilişki çok sık yaşanıyor, bu sebeple gebelik yaşayanların kürtaj ihtiyaçlarını nasıl karşılayacakları konusu için yazdığım kızlık zarı bozulmadan hamile kalanlar konulu anlatımıma bakınız.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalmak mümkün mü ?

Bakire bayanların gebelik yaşamasıyla ilgili detaylar için kızlık zarı bozulmadan hamile kalmak mümkün mü konulu yazıma bakınız.

Kızlık zarı yırtılınca hamile kalınırmı ?

Cinsel ilişkide kızlık zarının bozulması ve kan gelmesi mutlaka gebelikle sonuçlanır mı merak ediyorsanız, kızlık zarı yırtılınca hamile kalınır mı başlıklı yazımı okuyunuz.

Kizlik zari delinmeden hamile kalinirmi ?

Bakire iken gebelik yaşamak insanı gerçekten şoke eder, ama çok sık karşılaşıyoruz inanın, bu mevzuda kızlık zarı delinmeden hamile kalınır mı başlıklı yazımı inceleyebilirsiniz.




Esnek kızlık zarı hamileliğe engel mi konusu için site kullanım kuralları ( sayfalar bölümü )

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.