Esnek kızlık zarı raporu 2020

İlk cinsel ilişkide kızlık zarının esnek olmasına bağlı olarak kanama olmaması durumunu kanıtlamak için 2020 yılı için esnek kızlık zarı raporu almak isteyen birçok bayan oluyor, böyle birşeyin başınıza gelme olasılığı yaklaşık olarak 20 de 1 dir yani %5. Özellikle evlilik planlanan veya hali hazırda yeni evlendiğiniz kişi ile ilk cinsel ilişkiniz peri masalları gibi olmayabilir, birçok çevrelerde yanlış olarak kadın erkek yakınlaşmasını ilk kez yaşadığınızı gösteren tek kriter gerdek gecesinde kızlık zarı kanamasıdır, ama himen yani kızlık zarınız esnek ise veya tespit edilemeyecek kadar az kanadı ise erkeğinizin gözünde birden bire pamuk prenses iken, daha önce başka erkeklerle ilişkiye girmiş tecrübeli bir kadına dönüşebilirsiniz, biliyorum bu haksızlık ama toplumun tama yakını böyle düşünüyorsa duvarları yıkmak çin seddini yıkmaktan zor olabilir. Esnek kızlık zarı hakkında kafanıza takılan çok şey olabilir, aşağıdaki linke tıklayarak bana isimsiz yorum şeklinde soru gönderebilirsiniz ( yorum formunun altında "yorumlama biçimi" olarak "anonim"i seçiniz ) , tüm yorumlar ve sorular cep telefonu ekranıma düşüyor, birkaç dakika içinde cevaplayabiliyorum.

İsterseniz esnek kızlık zarı hakkında bilmeniz gereken temel unsurları maddeler halinde yazalım ki akılda kalsın :

 1- Esnek kızlık zarı ilk ilişkide veya diğer ilişkilerde kızlık zarı kanamasına yol açmaz
 2- Esnek kızlık zarı aynı bozulmuş kızlık zarı gibi himenoplasti ameliyatı ile yani kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi ile tamir edilebilir ve gerdek gecesinde bekaret kanaması büyük oranda teminat altına alınır.
 3- Esnek kızlık zarı ile bir kez bile cinsel ilişkiye girseniz himenin ortasındaki adet deliği genişler, deliğin etrafında minik çentikler ortaya çıkar ve jinekolog tarafınca yapılan bekaret testinde bu durum ortaya çıkar.
 4- Esnek kızlık zarı gebe kalmamıza engel değildir, hamilelik oranı diğer kızlık zarı çeşitleri ile aynıdır.
 5- Esnek kızlık zarı görünümü bozulmuş kızlık zarına çok benzer.

Kızlık zarı dikimi ücreti : Kızlık zarı dikimi için gelen hastaların önemli bir kısmı esnek kızlık zarı sebebi ile flep yöntemi yaptırmak için gelirler, İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizde uyguladığımız kızlık zarı diktirme fiyatlarını öğrenmek için telefonla arayabilirsiniz, veya  den güncel fiyat listesi isteyebilirsiniz. Kanunlar ve etik sebeplerle buraya fiyat yazmıyoruz.

Kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır veya kanamazsa ne olur yukarıda bahsettik, kızlık zarı nerededir ? Vajina girişindedir, dış ortamdan 2 cm kadar içeridedir, kızlık zarı gerçek görünümü ve esnek kızlık zarı görünümü arasındaki farkı ancak bir jinekolog  anlayabilir, kızlık zarı kanaması ne kadar sürer ? Elastik kızlık zarında hiç kanama olmaz iken, diğer zar çeşitlerinde bazılarında birkaç damla, bazılarında ise birkaç gün sürebilir, kızlık zarının bozulma belirtileri arasında en önemli olanı kanamadır, kızlık zarı yırtılması ile bozulması aynıdır, cinsel birleşmede kızlık zarı hemen bozulur mu ? Evet ilk girişte bozulur, kızlık zarı rengi kırmızıdır.



Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.