Esnek kızlık zarı dikilir mi ? 2020

Esnek kızlık zarı dikilir mi ? yani ilişkiye girdiniz ama kan geledi, muayene oldunuz kızlık zarı esnek çıktı, bu durumda ileride bir evlilik yaptığınızda kızlık zarı kanaması elde etme amaçlı kızlık zarı dikimi yapılabilir mi, yapılırsa ilk gecede kanama olur mu, yoksa yine esnek bir zar mı oluşur, ya kızlık zarı kanamaz ise ? yapılan 2020 senesi için flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikiminde oluşan yeni zardan kan gelir mi ? diyen sorular içinizi kemiriyorsa  dan arayabilirsiniz, esnek kızlık zarının flep yöntemi ile nasıl gerçek kanayan kızlık zarına çevrildiğini anlatalım size, ayrıca den yazarak bilgi edinebilir, WhatsApp üzerinden kızlık zarı dikim fiyat listemizi en güncel hali ile indirebilirsiniz. Yasalar ve etik sebeplerle site üzerine fiyat yazılmaz.

Bir çok genç bayan endişe ediyor esnek kızlık zarı hamileliğe engel mi diye ama alakası yok diyebilirim, yani esnek olmayan bir zara sahip bayanla aynı gebe kalma ihtimaline sahipsiniz, bazılarıda bizden esnek kızlık zarı raporu istiyor ama kanunen kızlık zarı ile alakalı rapor vermek yasaktır, bunun mantığıda şudur, kızlık zarınız şu anda şu durumda olur ama birkaç saat sonra ilişkiye girisinizle durum değişir ve rapor geçersiz olur, o yüzden, bunun dışında akıllar takılan başka bir soruda esnek zar kanar mı şeklindedir, teorik olarak esnek kızlık zarı asla kanamaz, tabiki çentikli kızlık zarı esnek olarak telakki edilmemiş ise bu doğrudur, genelde sürtünmeden sonra zar üzerindeki kısmi hasarlar çentikli kızlık zarı olarak adlandırılıyor ve sürtünme esnasında kan gelmiş olması gözden kaçıyor, zamanla bu çentikler orta hatta adet delikleri ile birleşerek dev bir adet deliği ile kendini gösteren esnek kızlık zarı görünümüne bürünüyorlar, zaten bunları esnek kızlık zarı resminde göreceksiniz, cinsel aktivitede acı çekme durumu yani esnek kızlık zarı ilişkide acır mı sorusunun yanıtı kişiden kişiye değişir, çok daha önemlisi ilk ilişkinizde kan gelmedi, muayene oldunuz esnek kızlık zarı dediler ve siz ilişkiye girmeye devam ettiniz, daha sonra evlilik kararı ile kızlık zarı muayenesi yaptırdığınızda esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ? bu sorunun yanıtı evettir, peki nasıl anlaşılır; esnek kızlık zarı aslında ortadaki adet deliğinin aşırı büyük olması durumudur yoksa zar lastik gibi arkaya öne esnemiyor, penis büyük olan adet deliğinden vajinaya ulaşıyor, ilişkiye girdikçe bu ortadaki adet deliği dahada büyüyecektir ve ilişkiye müsait esnek kızlık zarı görünümü oluşacaktır, son olarakta esnek kızlık zarı ilişkide kanar mı dersiniz, tabiki kanamayacaktır, muayeneye gitmeden esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır diye sual edenlerde çok oluyor ama kesin olarak şu şekilde anlarsınız diyemiyorum, kızlık zarınız esnek olsa bile bu tek tip bir görünüm vermiyor , her bayanda farklı bir zar yapısı var.

Gelelim asıl konumuza esnek kızlık zarı dikilir mi ? elbette dikilir, zaten flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikiminde sizin esnek zarınız üzerinde dikim yapılmıyor, zarınızın hemen birkaç milimetre önüne vajina dokunuzdan yeni bir zar oluşturuluyor, böylece esnek kızlık zarının önü yeni kızlık zarınızla bir perde gibi örtülmüş oluyor, ilişkiye girdiğinizdede işte bu öndeki zar kanıyor. Bu durumda esnek kızlık zarı olanlar geçici veya kalıcı tüm kızlık zarı ameliyatlarına uygundur diyebiliriz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.