Esnek kızlık zarı 2020

Esnek kızlık zarı veya kızlık zarının elastik olması durumu İstanbul'da 2020 yılı verilerine göre yaklaşık olarak bayanlar arasında %5 oranında rastlanır. Peki esnek kızlık zarı kanar mı ? Korkarım bu konuda kötü haberlerim var , zira esnek kızlık zarının kanama ihtimali yoktur , hadi birde iyi haber verelim esnek kızlık zarı normal kanayan kızlık zarına çevrilebilir, peki nasılmı ? Esnek kızlık zarı flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yani himenoplasti ile kanayan normal kızlık zarına çevrilebilir. Esnek kızlık zarı genellikle ilk cinsel ilişkide kanama olmadığı zaman şüphe edilir ve ortaya çıkar , ama birçok bayan evlilik öncesi cinsel ilişkide bulunup elastik kızlık zarı durumunu erkenden ortaya çıkartabilir ve gerçek bir evlilikte kızlık zarı kanaması için zaman kazanılmış olur. Bu yazımızda esnek kızlık zarı kanarmı , esnek kızlık zarı dikilir mi , kızlık zarı dikimi nasıl yapılır , kalıcı kızlık zarı dikimi , geçici kızlık zarı dikimi , flep yöntemi , kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ? , kızlık zarı diktirenlerin yorumları, lazerle kızlık zarı dikimi gibi konulara değiniyoruz.

Esnek kızlık zarı nedir ?

Kızlık zarının esnek olması durumu , bakire bir bayan için  ilk defa gerçekleştirilen cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması olmaması ile ortaya çıkan durumun en sık sebebi olarak kızlık zarının ortasında yer alan deliğin normalden çok daha büyük olmasıdır.

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ?

Esnek kızlık zarı kesin olarak jinekolojik kızlık zarı muayenesinde ortaya çıkar , ama genellikle cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması olmaması ile şüphe edilir ve kızlık testi yapıldığında netleşir. Kızlık zarının esnek olması aslında gerçek bir elastikiyet değildir, ortada tek delikli annüler kızlık zarının abartılı veesitonudur ve penis bu ortadaki delikten geçer.

Esnek kızlık zarı kanarmı ?

Aslında tam tersi olarak cereyan ediyor, ilk cinsel ilişkide kanama olmadığı için muayeneye gelen hastaların önemli bir kısmında esnek kızlık zarı ortaya çıkıyor , yani esnek kızlık zarı büyük ihtimal kanamaz.

Esnek kızlık zarı nasıl bozulur ?

Esnek kızlık zarı ile girilen cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması olmaz ama kızlık zarı içten ayrışarak aslında bozulmuş olarak kabul edilir ve jinekolojik muayenelerde cinsel ilişkiye girildiği ortaya çıkar. Hatta birçok esnek kızlık zarı hastası bize başvurarak flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi talep ederek normal kanayan kızlık zarına geçiş yapmak isterler.

Kızlık zarı

Latince adı himen yada hymen olan kızlık zarı kadın dış genital ordanlarında üreme bölümünün adeta ambalajıdır ve aktif cinsel yaşam öncesi dış ortamdan gelebilecek bakteriyel ajanların rahim boşluğuna girmesini engeller. Kızlık zarı bozulması yada kızlık zarı patlaması durumunda kendiliğinden iyileşmez, kızlık zarı dikimi ile normal kanayan kızlık zarına çevrilebilir.

Kızlık zarı dikimi

2020 yılında İstanbul'da bekaret tamiri iki farklı cerrahi metodla yapılır. Flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi en fazla tercih edilen ve en garantili olan metoddur, dikim sonrası uzun zaman içinde ne zaman isterseniz cinsel ilişkiye girebilirsiniz , geçici kızlık zarı dikimi ise 10 gün içinde cinsel ilişkiye girilmesini gerektirir.
İstanbul'da kalıcı kızlık zarı dikimi ortalama şu civarıyken daha basit bir yöntem olan geçici kızlık zarı dikimi ise bu civarıdır. Kanunlar ve etik sebeplerle buraya fiyat yazmıyoruz.



Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.