Esnek kızlık zarı kanar mı ? 2020

Esnek kızlık zarı bayanlarda yaklaşık olarak yüzde 5 oranında rastlanır, peki 2020 de esnek kızlık zarı kanar mı dersiniz? tabiki kanamaz, zaten esnek kızlık zarı mevcudiyetini anlamak için cinsel ilişkide kızlık zarının kanamamış olması önemli bir bulgudur. Hanımlarda birçok çeşit kızlık zarı bulunabilir, bunların arasında sadece çok az bir kısmı gerçek anlamda esnek kızlık zarıdır, özellikle kızlık zarı normal olmasına rağmen ilk cinsel ilişkide yani gerdek gecesinde kızlık zarı kanı çok az miktarda gelirse vajina içinde kalabilir ve dış ortamdan gözükmeyebilir, bu durumda hastalar esnek kızlık zarına sahip olduklarını düşünürler, ama yapılan muayenede kızlık zarının bozulmuş olduğunu ortaya çıkar. Esnek kızlık zarı aslında ortada tek delikli yani annüler kızlık zarının abartılı bir versiyonudur, adet kanının geçmesi için ortadaki tek delik biraz daha abartılıdır, dolayısıyla cinsel ilişkide penis bu adet deliğinin içinden geçerek vajina boşluğuna ulaşabilir, ama cinsel ilişkide kızlık zarı esnek bile olsa kızlık testi ve kızlık zarı muayenesi gibi incelemelerde cinsel ilişkiye girildiği anlaşılabilir, zira esnek kızlık zarı ilişkiye girildiğinde içten ayrışmaya uğrar, bu ortaya çıkan hasar kanama ile sonuçlanmaz. Bu yazımızda esnek kızlık zarı ile ilgili bir çok ayrıntı veriyoruz, ayrıca kızlık zarı çeşitleri, kızlık zarı kanaması, kızlık zarı kan rengi, kızlık zarı dikimi, kızlık zarı dikimi fiyatı, kürtaj fiyatları gibi diğer jinekolojik konularada giriyoruz. Kanunlar ve etik sebeplerle buraya fiyat yazmıyoruz. Gerek kızlık zarı ile ilgili gerekse diğer kadın hastalıklarını ilgilendiren konularda merak ettiğiniz herşey için biri telefonunu arayabilirsiniz, Bakırköy'deki muayenehanemisin telefonları sürekli açıktır, gece gündüz demeden bize ulaşabilirsiniz, ayrıca telefon etmek için müsait bir ortam da değilsiniz istediğiniz saatte Whatsapp üzerinden iletişim kurabilirsiniz, whatsapp üzerinden çok fazla hastamız yazdığı için biraz geç cevap verebiliyoruz, lütfen kızmayın, özellikle mesai saatlerinde çok yoğun oluyoruz.



Kızlık zarı sonradan kanar mı ?

Ilk kez cinsel ilişkiye giren birçok bayan eğer kızlık zarı kanaması gelmez ise kızlık zarı sonradan kanar mı diye araştırmaya başlar, bazı durumlarda kızlık zarı kanaması az miktarda olabilir ve vajina içinde kalarak cinsel ilişki devam ettiği müddetçe dışarı çıkmayabilir, fakat cinsel ilişkiden dakikalar sonra vajinadan dışı bırakılarak kendini belli edebilir, dolayısıyla kızlık zarı sonradan kanayabilir , ama cinsel ilişkiden birgün sonra veya daha uzun bir süre sonra vajinadan gelen kan kızlık zarı kanı değildir.

Esnek kızlık zarı nasıl yırtılır ?

Birçok bayan esnek kızlık zarına sahip olduğunu düşünür, özellikleri ilk cinsel ilişkide kanaması olmayan bayanlar kendilerinde esnek kızlık zarı olduğunu zannederler ki bu oran yüzde 5 civarıdır. Normal kızlık zarı de ilk cinsel ilişkide çok az miktarda kanayabilir, dolayısıyla bu kan vajina içinde kaybolabilir, kızlık zarı kanaması olmadığı zannedilebilir. Bu arada paragraf mısın başlığına geri dönecek olursak esnek kızlık zarı nasıl yırtılır diye sorduğunuzda, birçok kişi "normal doğum yaptığınızda yırtılır" cevabını veriyor olabilir, ama esnek kızlık zarı ile cinsel ilişkiye girdiğinizde kızlık zarı kanı gelmese bile kızlık zarı içten ayrışarak bozulacaktır, bu ancak kızlık zarı muayenesi veya kızlık testi yapılarak ortaya çıkartılabilir, dolayısıyla esnek kızlık zarı de ilk cinsel ilişkide bozulur. Esnek kızlık zarının nasıl bozulduğuyla ilgili ;
www.esnekkizlikzari.com/2015/03/esnek-kzlk-zar-nasl-yrtlr.html yazımızda bakınız.

Esnek kızlık zarı acır mı ?

Bakire bayanlarda gerdek gecesi ilk cinsel ilişkide kızlık zarı yırtılırken belirgin bir acı hissedilir, ama bu kesin değildir, bir çok bayanda kızlık zarı yırtılırken acıma olmaz, bir bu durumda şüpheye düşerek biz telefonla ararlar, esnek kızlık zarı acır mı diye sorarlar. Esnek kızlık zarı cinsel ilişkide kanamaz ama içten ayrışma şekli bozulur dolayısıyla esnek kızlık zarı ile girilen cinsel ilişkilerde de az da olsa acı hissedilir.

Esnek kızlık zarı nasıl olur ?

Esnek kızlık zarı annüler, yani ortada tek delikli kızlık zarı çeşidinin bir versiyonu olduğunu yukarda anlatmıştık, dolayısıyla esnek kızlık zarı nasıl olur diye soran hastalarımıza ortada tek delikli kızlık zarı çeşidinden olur cevabını veriyoruz. Esnek kızlık zarının gerdek gecesinde kanama yapmayacağını ama içten ayrışma ile bozulduğunu yinede hatırlatalım.

Esnek kızlık zarı nasıl bozulur ?

Esnek kızlık zarının nasıl bozulduğunu merak edersiniz hemen söyleyeyim, normal cinsel ilişkide esnek kızlık zarı kanamasa bile içten ayrışma şeklinde bozulur, bu da kızlık zarı muayenesine yani kızlık testine yansıyan bunu bir bulgudur. Bunun dışında esnek kızlık zarının sadece normal doğumda bozulacağı bilgisi kısmen doğrudur, normal doğumda esnek kızlık zarı tamamen yani vajina duvarına kadar yırtılır ve tam olarak bozulur, ama zikrettiğimiz gibi ilk cinsel ilişkide de kızlık zarı içten ayrışarak bozulur ve muayeneye yansır.

Esnek kızlık zarı resmi

Ilk cinsel ilişkide kızlık zarı kanı gelmeyen birçok hastamız kendilerinde esnek kızlık zarı durumu olup olmadığını araştırmak için ayna ile vajinal yapılarını incelerler veya cep telefonuyla kızlık zarı resimlerini çekerek tanıdıkları arkadaşlarını gönderip fikir sorarlar. Esnek kızlık zarı resmi kullanarak teşhis koymak mümkün değildir, dolayısıyla kızlık zarınızın resmini çekip başka insanları kesinlikle göndermeyiniz. Esnek kızlık zarı resimleri hakkında daha fazal bilgi için ;
www.esnekkizlikzari.com/2015/04/esnek-kzlk-zar-resmi.html yazımızda bakınız.

Kalıcı kızlık zarı dikimi

Kızlık zarı dikimi çok eski dönemlerden beri tüm dünyada yapıla gelen jinekolojik bir uygulamadır. Tarihi çok eskilere dayanmaktadır, bundan yirmi beş yıl öncesine kadar sadece geçici kızlık zarı dikimi yapılabiliyordu, ama son 25 yılda geliştirilen flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikiminde operasyon sonrası cinsel ilişkiye girmek için hastalara sonsuz zaman kazandırıldı, yani kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdıysanız yıllar sonra bile cinsel ilişkiye girseniz kızlık zarı kanı gelecektir, ama geçici kızlık zarı dikiminde durum böyle değildir, operasyon sonrası ilk bir hafta içinde ilişkiye girmeniz istenir, bundan dolayı günümüzde tüm dünyada en popüler ve tercih edilen himenoplasti operasyon çeşidi flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimidir. Ülkemizde de kızlık zarı dikimi yaptırmak isteyen hastalarımızın onda dokuzu kalıcı kızlık zarı dikimini tercih etmektedir. 2019 temmuz itibariyle İstanbul avrupa yakasında kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı yaklaşık şu civarıdır diye yazmıyoruz, kanun ve etik kurallar öyle gerektiriyor, maddi değerlere direkt olarak buraya yazamıyorum, ama bizi telefonla arayarak istediğiniz zaman fiyat olabilirsiniz, whatsapp üzerinden yazarak fiyat listemizi isteyebilirsiniz. Kalıcı kızlık zarı dikimi ile ilgili daha fazla bilgi için.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.