Esnek kızlık zarı nedir ? 2020

Özellikle ilk cinsel deneyimde kızlık zarı kanaması ortaya çıkmayan genç bayanlar bu durumun kızlık zarının esnek olmasından kaynaklandığını düşünürler ve 2020 yılında  esnek kızlık zarı nedir diye sual yöneltirler. Aslında bayanlar arasında himen yani bekaret zarının esnek olması ihtimali yaklaşık %5 civarıdır , ama ilk cinsel ilişkide kızlık zarı kanı gelmeme oranı ise %10 kadardır, burada kalan %5 lik grupta genellikle daha önceden tam birleşmeli cinsel ilişki yaşamadan sürtünme, parmak sokma, mastürbasyon gibi ön sevişme aktivitelerinde birkaç damlada olsa kızlık zarı kanaması durumu yaşayan bayanlar yeralmaktadır, ayrıca çok daha nadir olarak kızlık zarının hiç olmaması durumuda söz konusu olabilir.

Esnek kızlık zarının ne olduğuna geri dönersek , kızlık zarı çeşitleri arasında en fazla rastlanan ortada tek delikli yani annüler kızlık zarının adet geçişini sağlayan ortadaki deliğin abartılı oranda geniş olması durumuna halk arasında esnek kızlık zarı denir, aslında kızlık zarının elastiki bir yapısının olması, penis girince genişleyip çıkınca eski halini alması gibi bir durum söz konusu değildir, penis vajinaya bir kez bile sokulduğunda vajina girişinde yer alan kızlık zarı esnek bile olsa içten ayrışarak bozulur ve hiç cinsel ilişkiye girmemiş bakire bir zar ile fiziki fark oluşur, bu durum kızlık zarı muayenesinde yani kızlık testinde ortaya çıkar.
Esnek kızlık zarına flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yapılırsa gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması büyük oranda teminat altına alınabilir.

Bu yazımızda esnek kızlık zarının ne olduğumu irdelemekle kalmayıp, esnek kızlık zarının kanayıp kanamayacağı, esnek kızlık zarı resimlerini, esnek kızlık zarının nasıl yırtıldığını, himenoplasti yani kızlık zarı dikimini, vajina daraltma ameliyatını, labioplasti ameliyatını ve kürtaj fiyatlarınıda ele alıyoruz. Kanunlar ve etik sebeplerle buraya fiyat yazmıyoruz.




Esnek kızlık zarı

Kızlık zarının esnek olması ilk etapta akla lastik gibi uzayan , genişleyip - daralan ve defalarca cinsel ilişkiye girilsede bekaretini kaybetmeyen bir kızlık zarı getiriyor olsa bile bu doğru değildir, esnek kızlık zarı ortada tek delikli annüler kızlık zarı çeşidinin abartılı bir türevidir ve ilk cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması gelmese bile kızlık zarı içten ayrışarak bozulur, muayene bulgusuna yansır.

Esnek kızlık zarı kanar mı ?

2019 senesine girerken İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizi arayarak esnek kızlık zarı kanar mı ? Diye soran çok hastamızla karşılaşıyoruz. Aslında olaya tersten bakarsanız ilk cinsel birleşmede kanamayan kızlık zarlarına esnek zar denme eğilimi vardır. Dolayısı ile esnek kızlık zarı ilk penis darbesi ile içten ayrışarak bozulmakla birlikte kızlık zarı kanaması ortaya çıkartmaz.

Esnek kızlık zarı resmi

Birçok genç bayan kendi kızlık zarının esnek olup olmadığını öğrenebilmek için ayna ile kontrol eder veya cep telefonu ile resim çekerek internette bulduğu esnek kızlık zarı resimleri ile karşılaştırır. Ama kızlık zarının esnek olup olmadığını resim üzerinden tayin etmek mümkün değildir, tek çare kızlık zarı muayenesi yaptırmanızdır.

Esnek kızlık zarı nasıl yırtılır ?

Evlilik öncesi cinsel ilişkilerde veya evliliğin gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması ortaya çıkmaz ise bizi arayarak esnek kızlık zarı nasıl yırtılır diye soran birçok hastamız oluyor. İlk cinsel birleşmede kızlık kanı gelmemesinin en büyük sebebi gerçektende kızlık zarının esnek olmasıdır ama kan gelmese bile ilk penis girişi ile kızlık zarı esnek bile olsa içten ayrışarak bozulur.

Kızlık zarı dikimi kadınlar kulübü

Biz jinekologları en fazla meşgul eden konuların başında himenoplasti ameliyatları geliyor, özellikle kızlık zarı dikimi kadınlar kulübü gibi forum ortamlarında çok sık tartışılıyor. Nerdeyse 27 yıldır kızlık zarı diken bir jinekolog olarak bu konuda söz söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum. Size en fazla kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemini tavsiye ederim, ama durumunuz çok acilse ve bekleyecek zamanınız yoksa geçici kızlık zarı dikiminide tercih edebilirsiniz.


Vajina daraltma ameliyatı videosu izle

Normal doğumlar ve yoğun seks hayatı zamanla vajinada genişlemeye yol açabiliyor, bunu yaşamayan çok az kadın vardır sanıyorum. Ama merak etmeyin kesin çözüm var, cerrahi metodla yapacağımız vajina daraltma operasyonu ile normal doğum yapmadığınız sürece vajina genişlemesi yaşamazsınız, ayrıca doğum yapmanızada engel değil. Bunun nasıl yapıldığını merak ederek youtube gbi sitelerde vajina daraltma ameliyatı videosu izelemek isterseniz eliniz boş dönebilirsiniz, zira ülkemizde cinsel organları gösteren video çekimi ve yayınlanması yasaktır.


Labioplasti ameliyatı fiyatları

Bacak aranızdan sarkan bir et parçası varsa bikini giydiğinizde o bölgede şişlik oluyorsa vajinal dudaklarınızı küçülttürmenizi tavsiye edebilirim , işte bu operasyona labioplasti deniyor. 2016 senesi için İstanbul'da labioplasti ameliyatı fiyatları ortalama şu civarıdır diye yazmıyoruz kanunlar ve etik kurallar öyle gerektiriyor, telefonla veya WhatsApp üzerinden fiyat alabilirsiniz. Operasyon yaklaşık 45 dakika sürer ve lokal anestezi altında acı veya ağrı çekmeden gerçekleşir , sonrasında yürüyüp gidebilirsiniz, aynı gün iş hayatınıza devam etmeniz mümkündür.





Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.