Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Bekaret zarınızın esnek olduğunu genelde ilişkiye girip kanama olmadığı zaman 2020 li yıllarda doktor muayenesi ile keşfedersiniz, hiç jinekoloğa gitmedende ilişki esnasında kanama olmamasına bakarak esnek kızlık zarına sahip olduğu kanaatını taşıyanlarda çok oluyor, peki esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı dersiniz, yani kızlık zarınıza zaten esnek diye ilişkiye bir veya daha fazla sefer girdiniz, acaba bunlar daha sonraki muayene bulgularına yansır mı ?

*** Esnek Kızlık Zarı Dikimi Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - full gizli kalır )

 esnek kızlık zarı üzerinde ilişki sayısınıza ve yoğunluğuna bağlı olarak anatomik değişiklikler olur mu, dıştan bakıldığında kızlık zarınızın esnek olduğu bilinebilir mi, esnek kızlık zarı ile evlendiğinizde kızlık zarı patlamadığı için bu durum sizin gebe kalmanızı engelleyebilir mi, esnek kızlık zarını kanayan normal kızlık zarına çevirmek için kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdığınızda gerdek gecesinde kanama olur mu, yoksa önceden kanamayan esnek zara sahip olmanız bu konuda bir risk oluşturur mu ? gibi sorularınız için İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizi  dan arayabilirsiniz, veya den yazabilirsiniz, veya kızlık zarı dikimi fiyat listesini isteyebilirsiniz. Kanunlar ve etik sebeplerle buraya direkt fiyat yazmıyoruz. Aşağıdaki linke tıklayarak bana yorum şeklinde soru sorabilirsiniz, yorumlama seçeneklerinden anonim'i seçerseniz email girmeden isimsiz yorum yapabilirsiniz, kısa sürede yanıt yazıyorum, yanıtınız sonunuzun hemen altında yer alacak.

Kızlık zarınızın esnek olduğunu öğrendikten sonra zaten esnek diyerek yeniden ve tekrar eden cinsel ilişkilerde ortadaki adet kanı geçiş deliğinde belirgin genişleme olur, kızlık zarı muayenesinde jinekolog tarafınca ilişkiye girilmiş esnek kızlık zarı tabiri kullanılır, dolayısı ile hiç ilişkiye girmemiş esnek kızlık zarı ile ilişkiye girmiş esnek kızlık zarı arasında görünüm ve muayenesel farklar söz konusudur. Peki gerçek hayatta bu durumlar ne şekilde yaşanıyor dersiniz, genellikle evlilik öncesi ilişkiye giren ve kızlık zarı kanaması ortaya çıkmayan veya gözle görünmeyecek kadar az kanayan birçok bayan esnek kızlık zarı teşhisini kendi koyarak geliyor, ama gerçek istatistiki bilgilere göre bayanlar arasında esnek kızlık zarı rastlanma sıklığı sadece %5 kadardır, oysaki ilk ilişkide kızlık kanı gelmeme olasılığı %10 kadardır aradaki %5 lik fark gözle görünmeyecek kadar az kanayan kızlık zarı çeşitlerinden ileri gelmektedir. Şunuda mutlaka dikkate almak lazım, daha önce gerçek cinsel ilişki yaşamadan sadece sürtünme yolu ile birkaç damla kanaması gelenler genellikle bir doktora muayene olmuyor ve kızlık zarlarının bozulmadığını düşünerek yollarına devam ediyorlar ve ilk tam girişli cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması olmayıncada esnek kızlık zarına sahip olduklarına inanıyorlar, böyle durumlarda ilikiden sonraki jinekolog muayenesinde kızlık zarının eskiden bozulduğu ortaya çıkıyor. Bu durumda tam birleşme olmadan yaşanan cinsel sürtünme, mastürbasyon, bacak arasına denk gelen travma gibi durumlarda vajinadan kan geldiğinde bunun büyük ihtimal ile kızlık zarından kaynaklandığını hesaba katmak lazım. Bir başka hasta grubuda adetli iken ilişkiye girilince kızlık zarının bozulmayacağını düşünüyor, buda çok yanlış bir inanç.

Şöyle veya böyle sonuçta esnek bir kızlık zarına sahipseniz ama evleneceğiniz zaman kızlık zarı kanaması gelmesi sizin için çok önemli ise bunun çaresi flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaparak gerdek gecesinde kanamayı büyük oranda teminat altına almaktır. Bu konuda uyguladığımız ameliyat çeşitlerini öğrenmek ve kızlık zarı dikimi fiyatlarını sormak için WhatsApp  den liste isteyebilirsiniz. Sitelere direkt fiyat yazmıyoruz.

İliskiye girdigim anlasilirmi derseniz muayenede anlaşılır derim, esnek kızlık zarı ilişkide acırmı sorusunun yanıtı kişiden kişiye değişeceği yönündedir, esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? kızlık zarı muayenesi ile, esnek kızlık zarı resmi bozulmuş kızlık zarına çok benzer, hatta çok karıştırılır, esnek kızlık zarı hamile kalırmı ? evet gebe kalma oranı aynıdır, kızlık zarı esnek olan hamile kalırmı ?tabiiki kalır, esnek kızlık zarı hamileliğe engel mi ? kesinlikle engel değil, elastik zar nedir ? esnek kızlık zarı demektir.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.