Esnek kızlık zarı kimlerde bulunur ? 2020

Esnek kızlık zarı kimlerde bulunur , 2020 de hangi bayanların bekaret zarı esnektir, kızlık zarı muayenesine gitmeden bunu anlamanın bir yolu varmıdır, esnek kızlık zarına sahip olduğunu nasıl anlarım, normal kızlık zarı sonradan esneyebilir mi, sürtünme yolu ile hasar gören kızlık zarı ileride esnek kızlık zarına döner mi ? Esnek kızlık zarı gerdek gecesinde kanar mı ? kızlık zarı esnek olanlar doğumda kızlık zarı kanaması ile karşılaşırlar mı ? bozulmuş kızlık zarı ile esnek kızlık zarı arasında ne fark vardır ? Doğal çentikli kızlık zarı muayenelerde esnek kızlık zarı olarak rapor edilebilir mi ? Bakirelik zarıyla ilgili akla gelebilecek birbir çeşit durum içinde en fazla kafa yorulan esnek kızlık zarıdır , toplumda bayanlar arasında yaklaşık %5 oranında rastlanır. Peki esnek kızlık zarı nedir , nasıl oluyorda himen esnek oluyor, lastik gibi uzayan bir dokuya mı sahiptir, penis girince esneyip çıkınca yine bakire görünümemi bürünür ? işte bunları bilmeniz lazım öncelikle,  kızlık zarının esnek olması ile alakalı birçok soru ile karşılaşıyoruz. İsterseniz maddeler halinde yazayım aklınızda kalsın :

  1. Esnek kızlık zarı doku olarak elastik değildir, sadece ortadaki adet deliği oldukça büyük olduğu için penis geçişine izin verir.
  2. Esnek kızlık zarı cinsel ilişkide veya vajina içine herhangi bir organ, parmak veya cisim sokulduğunda kanamaz.
  3. Esnek kızlık zarı ilk cinsel ilişkide kanamayıp sonraki cinsel ilişkilerdede kanamaz, 2. veya 3. cinsel ilişkide kan geldi ise bu kızlık zarına ait değildir, genelde rahim ağızı yarasından kan gelir.
  4. Esnek kızlık zarı görünüm olarak bozulmuş kızlık zarına çok benzer ve fonksiyon olarak bozulmuş kızlık zarı ile aynı şekilde davranır.
  5. Esnek kızlık zarı olan hastalara kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi uygulandığında ilk gece kızlık zarı kanaması ihtimali bakire bayanlarınkine benzer olur, önceki zar esnek diye yeni yapılan zarında esnek olabileceği düşüncesi yanlıştır, zaten esnek zar dikilmez hemen birkaç milimetre önüne vajina dokusundan yeni bir zar yapılır, kanayan yeni zardır.
  6. Normal kızlık zarına sahip bayanlarda sürtünme yolu ile çentik tarzı hasarlar zamanla ortadaki adet deliğini genişleterek esnek kızlık zarı görünümü kazanmasına yol açabilir, dolayısı ile gerçek cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması olmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Esnek kızlık zarı dikimi

Esnek kızlık zarı ilişkiye girdiği anlaşılır mı ?

Esnek kızlık zarı nasıl anlaşılır ? 2020

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.